May

Atatürk Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencileri ile birlikte gelen Okul Müdürü Mehtap Yazıcı ve öğretmen arkadaşlarımıza okulumuza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizi Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün spor tesislerinde Curling, Sihirli Labirent, Dart, Step ve Futbol ile buluşturan harika organizasyonda misafir eden başta kıymetli müdürümüz Bedrettin Naim Aslan'a ve tüm antrenör ekibine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

May

İnşaat çalışmalarının sonuna gelinen okul binamızdan son görüntüler. Yeni eğitim öğretim yılına yeni binamızın yetişecek olmasının heyecanını paylaşıyoruz.

May

19 Mayıs Çalışmalarımıza Başladık.

Nis

10.sınıf öğrencilerimiz ile Işık Üniversitesine "Ben Okuyorum İstanbul Okuyor" projesi kapsamında gezi düzenledik. Gezide öğrencilerimiz, alanları ile ilgili atölyeleri inceleme fırsatı buldu. Öğrencilerimiz ayrıca Işık Üniversitesinin harika kütüphanesini de gezme fırsatı buldu. Ziyarette öğrencilerimize ilgilerinden dolayı tüm Işık Üniversitesi personeline ve eşlik eden idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Repkon tarafından hazırlanan kutlama videosunda okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de yer aldılar. Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz olmak üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Okulumuzda 7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında okul panomuzu düzenledik ve tüm öğrencilerimize Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Aydan Bedir tarafından seminer verildi.Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

1-7 Nisan ulusal kanser haftası münasebetiyle okulumuzda öğrenci meclis temsilcilerimiz sınıflarımızı dolaşarak kanser hastalığı ile ilgili farkındalık çalışması yapmıştır . Ayrıca Pano hazırlayarak herkesin bilgilenmesini sağlamıştır .

Nis

25-29 Mart Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda pano hazırlanmış derslerimizde kitap okuma ve eğitici film izleme etkinlikleri yapılmıştır.

Nis

Ekip olarak iftar yemeğinde bir araya geldik.Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza ve protokol ortağımız Repkon'a organizasyondan dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

FRC Robot yarışmasında harika 3 gün geçirdik.Çok ama çok tecrübeler edinildi gerek robotu yaparken gerek PR çalışmaları yaparak.Gelecek yıl çokdaha iyi bir şekilde hazırlanıp daha güzel sonuçlar elde etmek için yarışma alanlarında olacağız.Verdiği maddi destekten dolayı başta REPKON'a, tüm sponsorlarımıza ve Okul Aile Birliğimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şile Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Çanakkale Ruhu konulu resim yarışmasında ilçe 2.si olan öğrencimiz Murat Can ÜNAL ödülünü teslim aldı.Öğrencimizi tebrik ediyor emeği geçen öğretmenimiz Mehmet ÖZCAN'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.yıl dönümü nedeniyle okulumuzda gerçekleştirilen törende emeği geçen müdür yardımcımız Nalan Özdürüş Şibik’e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinliği olarak Ayet Azer Aran’ın davetlisi olarak Caddebostan Kültür Merkezinde Zaferin Rengi filmini öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte izledik. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.