Şbt

Teknofest Roket Yarışması Ön Tasarım Raporunun gönderilmesi için son 4 günümüz kaldı. Azer Roket Takımımızın Raporlama çalışmaları son hızla devam ediyor.

Şbt

Okulumuz roket takımı öğrencilerimiz takım mentörü Yılmaz MERCAN eşliğinde Yıldız Teknik Üniversitesi Roket Takımının düzenlediği 13 lise Roket Takımına verilen çok özel bir eğitime katıldılar. Türkiyenin en başarılı takım olan YRT, Teknofest ve diğer yarışmalara katılarak bir çok ödül almıştır. Yıldız Roket Takımı, kendilerinin yaptıklarını ve öğrencilerin ne yapacaklarını içeren sunumu, YTÜ Akademisyenlerinin de katılımı ile aktardılar. Sundukları katkılardan dolayı emekleri geçenlere teşekkür ediyoruz.

Şbt

İstanbul Valimiz Davut GÜL, Şile Kaymakamımız Mehmet Nebi KAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okan AYHAN’ın desteği ile tüm okullara olduğu gibi okulumuz kütüphanesine de ‘’Ben okuyorum İstanbul Okuyor ’’ Projesi Kapsamında kazandırılan yeni kitaplarımız öğrencilerimiz tarafından kayıt altına alınıyor.

Şbt

Bakanlığımızın projesi olan "Dilimizin Zenginlikleri" Projesine öğrencilerimiz eğlenceli aktiviteler ile katıldılar. Öğrencilerimize ve Müdür Yardımcımız Nalan ÖZDÜRÜŞ ŞİBİK'e teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 9.sınıfı öğrencilerine Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir. Berna KAYNAR ERTEKİN hocamıza öğrencilerimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Şbt

Önümüzdeki eğitim öğretim yılında açılması planlanan okul binamızın inşaatında Okul Müdürümüz Gülay KARATEPE METCAN incelemelerde bulundu. İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor, çok yakın bir zamanda tamamlanmasını heyecanıyla bekliyoruz. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Şbt

Hazırlık sınıfı öğrencimiz Murat Can ÜNAL, “İbrahim” adlı şiir ile katıldığı “Maziden Atiye Şiir Yarışmasında” ilçe birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve yarışmaya hazırlayan müdür yardımcımız Nalan ÖZDÜRÜŞ ŞİBİK’i tebrik ediyoruz.

Şbt

Valimiz Davut GÜL'ün himayelerinde düzenlenen ve Kaymakamımız Mehmet Nebi KAYA,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Okan AYHAN,Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürümüz Bedrettin Naim ARSLAN'ın katılımıyla gerçekleştirilen Spor Şehri İstanbul Projesi kapsamında okul spor kulüplerinin ihtiyacı olan malzemelerinin dağıtım törenine Okul Müdürümüz Gülay KARATEPE METCAN, Okul Meclis Başkanımız ve Sınıf Temsilcilerimizle katıldı. Törenden sonra Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi için gerçekleştirilen kitap dağıtımına katıldık.Desteklerinden dolayı Sayın Valimize,Kaymakamımıza,İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Spor Müdürümüze öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuza yeni başlayan hazırlık sınıfı öğrencilerimizle birlikte ,İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u öğrencilerimize tanıtma milli değerimize sahip çıkma maksadıyla Beykoz Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesine ziyarette bulunduk. Ev sahipliği gösteren görevli arkadaşlara ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Bakanlığımızın almış olduğu karar doğrultsunda tüm okullarımızda olduğu gibi okulumuzda da 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde yaşanan kayıplarımızı anmak ve milli birlik beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla saygı duruşunda bulunuldu. Öğretmen ve öğrencilerimize Bakanımızın mesajı da okunmuştur.Aynı acıların tekrar yaşanmamasını diliyoruz.

Şbt

2.Dönem Başı Öğretmenler Kurul toplantımızı gerçekleştirdik.Alınan tüm kararların öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilere 2.dönemin hayırlı olmasını dileriz.

Ock

Karne töreninde ayrıca Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlemiş olduğumuz Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize de REPKON tarafından üretilen Savunma Sanayi ürünlerin temsili maketini hediye ettik.Öğrencilerimizi ve emeği geçen Yılmaz MERCAN öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem Sonu Karne Töreni programımızı ders bitiminde gerçekleştirdik.Dönem sonu puanına göre dereceye giren ilk 10 öğrencimize REPKON tarafından üretimi yapılan Savunma Sanayi ürünlerine ait maketlerden hediye ettik.Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Dün gece tarihi anı kaçıran öğrencilerimiz için o anı akıllı tahtalardan açarak izlettik.Ülke olarak çok yakında kendi uzay aracımızı fırlatacağımıza olan inancımız kuvvetlendi.Gençlerimize kattığı vizyondan dolayı emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.