Mrt

Mesleki Teknik Eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin Aydın standımızı ziyaret etti ve öğrencilerimizle sohbet etti. Yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Takımımız ilk maçına çıktı.

Mrt

Yarışmalar tribün şovları ile devam ediyor.

Mrt

FRC 2024 CRESCENDO - Bosphorus Regional üçüncü ve son gününde başladı. Biz de tam takım yerimizi aldık. Robotumuz müsabakalara hazır biz de tribündeki yerimizi aldık heyecanla bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzun Robot Takımının katıldığı FRC Robot Yarışmasından bazı görüntüler. Öğrencilerimize yaşattığı eşsiz deneyimlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Robot takımımızın maskotu da öğrencilerimizin katkıları ile tasarlanıp hazırlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftasında Yeşilay ile alakalı yesilay.org sitesinde öğrencilere yönelik hazırlanmış olan eğitim videoları izletildi ve Yeşilay panosu hazırlandı.

Mrt

Robot takımımızın bu hafta sonu katılacağı FRC Türkiye elemelerinde giyeceği takım tişörtleri ve montları geldi. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Mrt

Bakanlığımız ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında yapılan protokol ile uygulanmakta olan Çedes projesi kapsamında okulumuza ziyarete gelen Şile Müftülüğü görevlileri öğrencilerimize Ramazan ayına dair sohbette bulundular.Öğrencilerimizin sohbete katkılarından memnuniyetlerini belirten görevliler okulumuzdan ayrılırken Robot Atölyemizi de ziyaret ettiler.

Mrt

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında,verginin önemi ve vergi bilincinin gelişmesi amacıyla Bakanlığımız tarafından hazırlanan eğitim videolarını Eba platformu üzerinden öğrencilerimizin izlemesi sağlanmıştır.

Şbt

Sivil savunma eğitiminin ardından öğrenciler derste iken tatbikat başlatıldı. Öğrenciler acil durumlarda yapılması gerekenleri uygulayarak acil çıkış için harekete geçerek okul bahçesinde bulunan Acil Toplanma Bölgesinde toplandı. 28 Şubat günü yaptığımız tatbikatta okulumuzun tamamen boşaltılarak öğrencilerimizin okul bahçesindeki toplanma alanına ulaşmaları 129 saniye sürmüştür. Bu konuda emeği geçen tüm okul personel ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İnşaat çalışmaları bitme aşamasına gelen okul binamızın bahçesinde oluşturacağımız meyve bahçesi için Okul Aile Birliğinin öncülüğünde velilerimizin katılımıyla yaklaşık 100 adet meyve fidanı dikim için hazırdır. Okul Aile Birliği nezdinde tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

10.sınıf öğrencilerimizin halı saha maçında Yılmaz ve Sezen hocalarımız da izleyerek destek verdiler. Skoru merak edenler için; kazanan kardeşlik oldu.

Şbt

Robot takımı öğrencilerimizle birlikte Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine kıymetli büyüklerimizi ziyaret ettik. Huzurevi yönetimine göstermiş oldukları misafirperverlik için çok teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrenci Meclisi olarak Şubat ayı değerlendirme toplantımızı Meclis Başkanı Efe Armağan başkanlığında gerçekleştirdik.