T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ŞİLE - Şile Ayet Azer Aran Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Yönetmelikler gereği bildirilmesi zorunlu olunan Okul Aile Birliği Gelir-Gider Raporu 2024 Nisan ayına ait Gelir Gider Tablosuna ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Şbt

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda okutulacak seçmeli derslerin seçimi için komisyon kararı ile öğrenci velilerimizin %80'nin ilçe dışında olması nedeniyle internet üzerinden oluşturulan form ile taleplerin alınmasına karar verilmiş olup, bu çerçevede hazırlamış olduğumuz formlara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirisiniz.

Ara

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuz tarafınan her ay düzenlenen seminerlerin bu ayki konusu Bağımlılıklardan Korunma'ydı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli Polis Memuru Tunahan CİHAN tarafından düzenlenen seminere velilerimizin katılımı yüksekti. Tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Gülay KARATEPE METCAN tarafından velilerimize yönelik Okul Kültürü konulu seminer verildi. Katılımın yüksek olmasından dolayı hassasiyet gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Hüseyin KAYa tarafından velilerimize Uyum ve Davranış Sorunları konulu seminer verildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulum temiz çalışmaları kapsamında yapılacak işlerden olan hijyen ve salgın hastalıklar enfeksiyonlara karşı alınacak önlemler için aşağıda verilen linke tıklayabilirsiniz.