2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKUTULACAK SEÇMELİ DERSLERİN SEÇİMİ

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda okutulacak seçmeli derslerin seçimi için komisyon kararı ile öğrenci velilerimizin %80'nin ilçe dışında olması nedeniyle internet üzerinden oluşturulan form ile taleplerin alınmasına karar verilmiş olup, bu çerçevede hazırlamış olduğumuz formlara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirisiniz.

HAZIRLIK SINIFI SEÇMESİ GEREKEN DERSLER İÇİN(HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ SEÇMESİ GEREKEN TOPLAM DERS SAATİ:5) TIKLAYINIZ.

9.SINIF SEÇMESİ GEREKEN DERSLER İÇİN(9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SEÇMESİ GEREKEN TOPLAM DERS SAATİ:4)   TIKLAYINIZ.

10.SINIF SEÇMESİ GEREKEN DERSLER İÇİN(10.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ SEÇMESİ GEREKEN TOPLAM DERS SAATİ:9) TIKLAYINIZ.

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 12:13 - Görüntülenme: 103