May

Gençlik Haftasında düzenlemiş olan kızlar 800 metre erkekler 1200 metre koşu yarışmasına okulumuz öğrencileri katıldılar. Organizasyon için Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik Haftası yürüyüşü ardından şile kalesinde bando takımımız ile her zaman olduğu gibi hatıra fotoğrafı çekildik. Bando ekibimizi ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Bando takımımız Gençlik Haftası için düzenlenen törende okulumuz önünden hareketle kısa bir yürüyüşle REPKON binasının önünden servisler eşliğinde Kent Meydanına hareket ederek Belediye binası önünde çelenk koyma törenine katılmıştır. Bando ekibini tebrik ediyoruz.

May

lçemiz okullarından Necda Moralıgil Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyarete geldiler. Öğrencilerin sorularını cevaplayarak okulumuz hakkında genel tanıtımı yaptık. Ziyaretimize gelen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik Haftası münasebetiyle düzenlenen yürüyüşe okulumuzun Bando Takımı ile katıldık. Üsküdar Caddesindeki yürüyüşün ardından çelenk koyma töreninde bulunuldu. Emeği geçen öğretmenlerimize ve bando takımınıza teşekkür ederiz.

May

Işık Üniversitesi tarafından düzenlenen Teknoloji Zirvesi Etkinliğine okulumuz öğrencileri ile katılım sağladık. Öğrencilerimize rehberlik yapan robot takımımızın mentörü Haydar KANDEMİR'e teşekkür ederiz.

May

Bilişim Haftası Etkinlikleri kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Aydan BEDİR tarafından öğrencilerimize internet ve sosyal medya kullanımı konulu seminer verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Matematik öğretmenimiz Yılmaz MERCAN eşliğinde bir grup öğrencimiz, Galatasaray Üniversitesi tarafından düzenlenen Tutam Tutam Matematik Festivaline 12 Mayıs Pazar günü katıldılar. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

Türk Alman Üniversitesi tarafından 10.sınıf öğrencilerimize yönelik Üniversite Tanıtım etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz ile online olarak görüntülü olarak etkileşimli olarak yapılan tanıtım oldukça verimli geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

İlçemizde düzenlenen 19 Mayıs konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında, öğrencilerimizden Aslı ÇAKMAK resim yarışmasında birinci, Yavuz Selim TAŞTEKİN şiir yarışmasında birinci, Melisa Yaren KOYMAT da kompozisyon yarışmasında birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emekleri geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuza ziyarete gelen Üvezli Yıldız Aytaman Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

May

İstanbul Valiliğince düzenlenen "Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor." projesi kapsamında hazırlamış olduğumuz afişi okulumuzda sergiliyoruz.

May

Atatürk Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencileri ile birlikte gelen Okul Müdürü Mehtap Yazıcı ve öğretmen arkadaşlarımıza okulumuza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Öğrencilerimizi Şile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün spor tesislerinde Curling, Sihirli Labirent, Dart, Step ve Futbol ile buluşturan harika organizasyonda misafir eden başta kıymetli müdürümüz Bedrettin Naim Aslan'a ve tüm antrenör ekibine öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ediyoruz.